NPO Radio 1

Zondag van 7 uur tot 10 uur

NPO2

Vrijdag om 19.35 uur

Podcast en Vroege Vogels in 30 minuten

VroegeVogels_podcast

Wil je zelf het moment en de plaats bepalen die je het prettigst vindt om naar Vroege Vogels te luisteren? Dan kan dat door middel van de podcast. Vanaf 2019 bieden wij, behalve de hele uitzending, ook de podcast ‘Vroege Vogels in 30 minuten’ aan! Elke week maakt de redactie van Vroege Vogels een selectie van de hoogtepunten uit de radio-uitzending, samengevat in een half uur. Via deze podcast, die natuurlijk op elk gewenst moment te beluisteren is, blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes uit de natuur en de mooiste reportages van onze verslaggevers.

Deze samenvatting is handig als je ons op zondagochtend (deels) gemist hebt, en je doordeweeks bijvoorbeeld onderweg of tijdens het sporten of de afwas toch even bijgepraat wil worden over de belangrijkste onderwerpen uit de uitzending.

De podcasts van Vroege Vogels zijn te downloaden via de site van NPOradio1:

Op de website van NPOradio1 is het ook mogelijk om de uitzendingen of fragmenten te downloaden. Klik een fragment of uitzending aan en klik op de zwarte balk bovenin het scherm. Vervolgens is hier een 'download'-button te zien.

Je kunt je ook abonneren op de podcast via verschillende podcast-apps zodat je het programma wekelijks op jouw telefoon, tablet of computer binnen krijgt. Op iOs-besturingssystemen is de podcast verkrijgbaar in o.a. iTunes en Overcast, op Android besturingssystemen in o.a. Podcast Addict of Stitcher.