Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Actie tegen Monsanto in Amsterdam

  •  
24-05-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Monsanto_akker.jpg
Aanstaande zaterdag vinden in de hele wereld protesten plaats onder de noemer March Against Monsanto. Monsanto is een Amerikaans chemiebedrijf, dat producten voor de landbouw produceert. Het bedrijf is monopolist op het gebied van genetisch gemanipuleerde zaden en bestrijdingsmiddelen.
Kritiek
De producten en werkwijze van Monsanto heeft wereldwijd al veel kritiek opgeleverd. Monsanto wordt door de Partij voor de Dieren verantwoordelijk gehouden voor massaal gifgebruik, armoede, gezondheidsproblemen, verstoorde markten, dode bijen en aantasting van de biodiversiteit, met alle gevolgen van dien.
Actie
Voor de 'March Against Monsanto' op zaterdag 25 mei moeten mensen om 14.00 uur op de Dam verzamelen. Op Facebook hebben tot nu toe 5194 mensen aangegeven aanwezig te zijn.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.