Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Fossielenzoeker organiseert zeezoogdieren-dag

  •  
09-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
99 keer bekeken
  •  
Twee grijze en een gewone zeehond

© Rob Buiter

Walter Langendoen loopt al jaren de Maasvlakte af op zoek naar fossielen. Tijdens zijn dagelijkse tochten geniet hij niet alleen van de fossielen op het strand, maar ook van de levende zeedieren. Om meer mensen met deze bijzondere dieren kennis te laten maken, organiseert hij een gratis toegankelijke themadag op zondag 19 november.

Themadag

De themadag vindt plaats bij "Futureland" op de Maasvlakte. In samenwerking met SOS Dolfijn, Dutch Shark Society, Zeehondenopvang A Seal en EHBZ zijn er korte lezingen en activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Een bioloog van de Dutch Shark Society zal die dag live met publiek aangespoelde haaieneieren ontleden om te zien of er embryo’s of zelfs al kleine haaitjes in de eikapsels aanwezig zijn.
Bekijk de website voor meer informatie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.