Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Gouden RadioRing: Vroege Vogels in de Top 5

  •  
14-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
goudenradioring
Vroege Vogels staat in de Top 5 van kanshebbers voor de Gouden RadioRing! Van 10 december tot 10 januari kon het publiek stemmen op hun favoriete radioprogramma.
De prijs wordt op 31 januari 2019 uitgereikt. Een dag voor de uitreiking, 30 januari, kan er gestemd worden wie uit de top 5 de winnaar wordt. Dus houd de website van de Gouden Radioring in de gaten want dan hebben we jullie stem weer nodig!
De overige genomineerden zijn Friday move (BNR) , Somertijd van (radio10), Club Ondersteboven (Slam!) en Evert staat op (538). 

RadioRing

De RadioRing is de enige grote publieksprijs voor landelijke radio. Sinds 2006 hebben vooral programma's en makers van muziekzenders de prijzen gewonnen. In die sectoren wordt massaal opgeroepen. De kans op een hoofdprijs is voor 'serieuze' zenders niet heel groot, maar het is belangrijk dat ook programma's zoals Vroege Vogels in zo'n verkiezing een rol spelen.

Meer over:

radioring
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.