Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Petitie: bescherm de Zeeuwse Delta

  •  
04-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
westerschelde_ajoosse.jpg

© Fotograaf: ajoosse

De actiegroep ‘Bescherm de Zeeuwse Delta’ maakt zich grote zorgen over de toenemende bebouwing langs de Zeeuwse wateren. Zij zien dat het weidse landschap en de natuur van Zeeland en Goeree-Overflakkee steeds meer bebouwd wordt met hotels en recreatieparken. Ook verdwijnen er steeds meer campings.
Eerder ondertekende de provincie Zeeland de Kustvisie waarbij het volbouwen van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust niet meer zo gemakkelijk kan. Maar ondertussen ziet de actiegroep dat de bebouwing van recreatieparken en hotels verschuift naar de oevers van de binnenwateren.
Daarom is deze actiegroep een petitie gestart om te zorgen dat het College van Gedeputeerde Staten, Provinciale Staten en alle gemeenten, gezamenlijk tot komen een visie voor de Zeeuwse Delta en Goeree-Overflakkee te komen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.