Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Prentenboek van dieren

  •  
10-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
120 keer bekeken
  •  
Het Prentenboek
Het net uitgekomen Prentenboek is een uitgebreid naslagwerk van pootafdrukken. Niet alleen komen er alle in NW Europa voorkomende prenten in voor, ze worden ook op een bijzondere manier behandeld. Met foto, tekening én een afbeelding van de poot zelf, plus het verschil tussen voor- en achterpoot.
Het boek gaat uitgebreid in op de zoogdieren, vogels, amfibieën, reptielen en insecten in Noordwest-Europa. In dit boek  brengen de auteurs René Nauta en Aaldrik Pot al hun kennis en ervaring over pootafdrukken van dieren bij elkaar. Het belangrijkste wat ze in die veertig jaar (beiden zijn we er ruim twintig jaar mee bezig) hebben geleerd dat je nooit uitgeleerd bent. Dat je geregeld tot nieuwe inzichten komt of anderen ontmoet die je op iets wijzen wat je zelf nog nooit eerder is opgevallen.
Het Prentenboek is geschreven voor zowel beginners als (ver)gevorderden. Tot in detail wordt uitgelegd waarom de prent van een vos, een vos is. Dat doen we met veel foto’s en duidelijke tekeningen.

Meer over:

pootafdrukken
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.