Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Top 10 Zelf Geschoten filmpjes - winter 2018/2019

  •  
01-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Deze winter is Nederland heel even bedekt geweest met een laagje sneeuw en dat leverde meteen mooi beelden op. Opmerkelijk is dat in het grootste deel van de Zelf Geschoten filmpjes die we deze winter binnenkregen de natuur juist niet in winterrust is. Het populairste waren allerlei actiefilmpjes van vechtende stieren tot een jagende visarend en de meeste mensen genoten van een unieke dwaalgast. De best bekeken video’s hebben we achter elkaar gezet.
Met veel dank aan alle filmers! Voor de start van het nieuwe TV-seizoen zijn we weer begonnen met filmen en de eerste uitzending zal 5 april op NPO 2 te zien zijn. Iedereen die nu weer filmpjes instuurt voor Zelf Geschoten maakt ook weer kans om geselecteerd te worden voor de uitzending.
Omdat de video op YouTube staat is het van belang om de 'social media cookies' te accepteren. Of bekijk het filmpje op YouTube.

Meer over:

zelf geschoten
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.