Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Gloednieuwe website voor Vroege Vogels!

  •  
31-05-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
254 keer bekeken
  •  
nieuwe-website.jpg
De website van Vroege Vogels heeft een geheel nieuw jasje gekregen! Een mooie ontwikkeling omdat de oude website uit zijn voegen groeide met al onze reportages, forumvragen en ingestuurde foto’s en filmpjes. De nieuwe site biedt de vaste onderdelen op een frisse en overzichtelijke manier aan. Een groot voordeel is bovendien dat de site beter werkt op je mobiele telefoon en tablet. 
Homepage
Via de nieuwe homepage blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste Zelf Geschoten filmpjes, de meest recente uitzendingen van radio en tv en de mooiste foto’s. Een nieuw onderdeel op de homepagina is de grote panoramafoto aan de bovenkant van de pagina. De redactie kiest de mooiste ingestuurde foto en zet hem op deze prominente plek. Wil je ook dat jouw foto hier schittert, stuur deze dan in hoge resolutie naar ons op!
Foto’s
De fotopagina zelf heeft ook een metamorfose ondergaan. Uiteraard hebben we al je bestaande foto’s meeverhuisd naar de nieuwe website. Via je profielpagina krijg je een mooi overzicht van al jouw ingestuurde platen. Het uploaden van foto’s is onder de loep genomen en is een stuk eenvoudiger en sneller geworden. Een nieuw onderdeel is de pagina met een collage van onze mooiste foto’s.
Forum
Het forum vormt op de nieuwe website wederom een belangrijk onderdeel. Het stellen en beantwoorden van vragen is een stuk sneller en gebruiksvriendelijker geworden. Helaas is het niet mogelijk om de reeds gestelde vragen mee te verhuizen naar het nieuwe systeem. Voor het merendeel van de vragen is dat geen probleem omdat ze al beantwoord zijn. Maar mocht je na de overgang een vraag missen, laat het ons dan weten! We zullen dan proberen om een snelle en goede oplossing te vinden.
Gemist
Het terugkijken van een televisiereportages en het terugluisteren van radio kan voortaan gemakkelijk via de nieuwe gemist-pagina . Hier vind je altijd de meest recente reportages en complete uitzendingen van radio en televisie.
Tuinreservaten
De rubriek Tuinreservaten is jarenlang een groot succes geweest. Duizenden mensen meldden zich aan en richtten hun tuin op een natuurlijke en diervriendelijke manier in. Maar het is tijd voor iets nieuws en Tuinreservaten gaat ‘verhuizen’ naar Tuintelling.nl. Dit betekent dat je op de nieuwe website geen toegang meer hebt tot je eigen Tuinreservatenpagina. Achter de schermen wordt nog gewerkt aan de verhuizing. Uiteraard gaan we daarbij zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Binnenkort zullen we alle mensen met een tuinreservaat benaderen met betrekking tot de omzetting van hun account Tuintelling.nl .  
Jouw profiel
Op de nieuwe website kun je gewoon met je bestaande inloggegevens inloggen. Via de nieuwe profielpagina is het nu mogelijk om zelf je instellingen te veranderen. En je krijgt hier een handig overzicht van al geplaatste foto’s en forumvragen.
Prijzen voor pioniers!
Omdat het altijd even wennen is aan een nieuwe website, geven we de komende tijd leuke prijzen weg aan mensen die in de beginperiode gebruik maken van ons nieuwe forum en de nieuwe fotopagina. Dus wil je kans maken op een mooie prijs, neem dan volgende week een kijkje op de site en doe mee!
De URL van Vroege Vogels blijft gewoon hetzelfde: vroegevogels.vara.nl.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.