Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vroege Vogels Route_13_04_2012

  •  
13-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Op 15 april wordt tijdens de uitzending de Vroege Vogels Route gepresenteerd. Wie op de Floriade speciaal langs wil bij de groenste tuinen kan met ons mee.
Wie naar de Floriade komt, kan op verschillende plekken op het terrein terecht voor bijvoorbeeld een natuurlijke of zelfs duurzaam ingerichte tuin. De route komt langs De Wilde Weelde, een organisatie waarbij natuurvriendelijke tuinontwerpers, hoveniers en kwekers zijn aangesloten. Verderop vind je het Rijkspaviljoen My Green World, prachtig duurzaam gebouw, dat doet een beetje denken aan Soccer City. 
Ergens onder de kabelbaan is de tuin waar je kan zien hoe dieren de wereld bekijken. Dat heet ‘Through Animal Eyes’ – kijken door de ogen van dieren. In totaal loopt de route langs elf paviljoens met verschillende thema's en allemaal zijn ze te vinden op de plattegrond.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.