Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vroege Vogels wint de Zilveren Reissmicrofoon

  •  
21-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
107 keer bekeken
  •  
zilveren reissmicrofoon
Vroege Vogels Radio is onderscheiden met de Zilveren Reissmicrofoon. De jury gaf de prijs aan het programma, omdat het – met inmiddels zo’n tweeduizend uitzendingen – altijd met zijn tijd is meegegaan: ‘Vroege Vogels is een platform, een community met radio, televisie en internet, waar je terecht kunt met al je meldingen omtrent flora en fauna.’ Het radioprogramma viert komende zondag 24 juni het 40-jarig jubileum. De jury: ‘Wat ons betreft mogen er nog 40 jaar bij.’
Presentator van Vroege Vogels, Menno Bentveld: “Dit is het resultaat van 40 jaar noeste en liefdevolle arbeid. Een kroon op het werk van de immer creatieve redactie en een  beloning voor het programma dat we nu maken. Beretrots!"
Robert Kievit, mediadirecteur BNNVARA: “Vroege Vogels is niet alleen een instituut in radioland, maar ook een baken op het gebied van natuur, milieu en klimaat. We zijn heel trots dat we aan de vooravond van het 40-jarig bestaan van het programma deze prijs in ontvangst mogen nemen.”
Luister zondag 24 juni naar onze jubileum-uitzending van 07.00 tot 10.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 1.
De andere genomineerden voor de Zilveren Reissmicrofoon waren De Taalstaat en FunX.
zilveren reissmicrofoon gewonnen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.