Ik zat vroege-vogels te kijken / luisteren op zondagmorgen 15-11-2020 en daar was een meneer Olsthoorn te horen die een heel indrukwekkende serie woorden achter zijn naam had staan die hem schijnbaar een zeer geleerd iemand schenen te moeten maken .

Het ging om het volgende waar deze meneer meende stelling tegen te moeten nemen met al zijn macht die in de vele woorden achter zin naam hem schijnbaar gaven , Menno Bentvelt heeft zoals velen hebben kunnen zien wichelroede gelopen en het werkte .

Nu bestreed die meneer Olsthoorn met al de macht die de vele woorden achter zijn naam hem gaven dat wichelroede lopen ook maar iets op kon leveren wat betreft het vinden van waterstromen of wat anders dan ook , hoezeer Menno ook aangaf dat hij nergens ingeknepen had en de wichelroedes toch echt uit zichzelf bewogen .

En nu komt het leuke gedeelte van het hele verhaal , wat meneer Olsthoorn met de vele woorden achter zijn naam ( andere formulering voor een zogenaamd geleerde kwast Theo Olsthoorn, Emiritus hoogleraar geohydrologie die denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft ! ) niet weet schijnbaar in al zijn geleerdheid dat wichelroede lopen al een paar duizend jaar gedaan werd met succes voor dat de dure woorden van deze heer zijn specialisme uitgevonden waren !