Zoemzoem 2

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Dit weekend veel bijenvolk op de planten! Ben pas begonnen met het gebruiken van de macro functie van mijn nieuwe Sony Cybershot compact camera, kan tot 1 cm dichtbij komen, ben er tevreden over.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (9)

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Dat verslavende wordt ook getriggerd door wat je hier allemaal aan moois ziet op macro gebied en de enthousiaste reacties van mede fotografen!
Profielfoto van beerke
beerke
Ja dat gaat al lekker met die macrofunctie:-) Tis wel heel verslavend hoor als je daar eenmaal aan begint:-) Al die details ook die je dan ziet:-)
Profielfoto van meeney
meeney
@ erik, Dank voor je prompte reactie, klinkt als adakadabra voor me maar ga het proberen. Het was een lieve vriend, onlangs overleden maar heb nu behalve alle andere ook een tastbare herinnering.
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Ha Gijs: je moet op de foto in je bestand klikken zodat ie groot is, dan bewerken: formaat wijzigen en dan kleinste formaat (iets met 640x ...), succes! Leuk kadootje overigens, vast wel iemand die jou mag!
Profielfoto van meeney
meeney
Heel mooie jaloersmakende foto want ik heb een ook zo\'n camera, type DSC-H300 cadeau gekregen. Maakt pracht opnames maar kan ze niet downloaden op deze site, altijd te grote MB, wat doe ik fout ?
Hoop van je te horen, gr. Gijs
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Bedankt Joanne, hoop zaterdag mooie plaatjes te schieten tijdens wisentensafari (Kraansvlak, duinen tussen Zandvoort en Haarlem).
Profielfoto van joanne
joanne
Gefeliciteerd met je nieuwe camera,veel plezier ermee! Mooie foto.
Gr joanne
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Dank je Helga, ik heb me echt laten inspireren door de fotografen (m/v) op deze website, heerlijk dat enthousiasme en die gedrevenheid, aanstekelijk!
Profielfoto van babohj
babohj
Lekker aan het experimenteren,
Erik? Mooi resultaat en veel plezier met je nieuwe aanschaf.Gr.Helga

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's