Gisteravond 1

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Zonsondergang boven Loosduinen op zaterdag 25-10-2014.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Helga, ik heb vandaag een reactie geplaatst bij je laatste foto.
Profielfoto van babohj
babohj
Mooi om te lezen bij deze foto dat Gijs ietsje beter gaat en je hebt haar duidelijk plezier gedaan laatst.
En ik heb gelijk een vraag aan jou omdat ik je naam+ mailadres toevallig ergens tegenkwam. Heb jij een lijntje met wijlen Frits F, A\'dam?. Dat zou wel heel toevallig zijn omdat dit een bijna familielid was van mij.Zou je alsjeblieft even bij één van mijn foto\'s wilen reageren als je gelegenheid hebt? Hgr.Helga
Profielfoto van Katinkal
Katinkal
Supermooi !, Katinka
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Dank je Tom, heb zitten wachten op het moment dat zon net onder de wolken kwam, dan ook meteen speciale kleuring door tegenlicht.
Profielfoto van tometje
tometje
heel mooie sfeerfoto mooie met lichtstralen.
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Hallo Christa.
Allereerst bedankt voor uw bericht en fijn dat het wat beter gaat met uw moeder. Ik ben ontroerd door de woorden die ik hieronder lees, vooral omdat Gijs vaak zo enthousiast aangaf te genieten van mijn foto\'s, dat met die vogel is mijn \'trademark\': mooie luchten met daarin een vogel, vandaar. Hartelijke groeten aan Gijs, heel wat collega fotografen hier op de website van Vroege Vogels zullen blij zijn als Gijs weer terug, met haar karakteristieke vriendelijke commentaren!
Profielfoto van meeney
meeney
Goedemiddag,
Een paar dagen geleden zag ik uw berichtje aan mijn grootmoeder. Ik ben nu op bezoek bij haar en heb het zojuist voorgelezen. Ook liet ik haar weer wat foto\'s zien waaronder deze van u. Ze spreekt moeilijk maar ik verstond \"zo mooi\" en iets over \"vogel\", ik weet niet wat ze daarmee wilde zeggen maar ondanks alles is ze heel helder en zal het wel iets betekenen en missschien begrijpt u het.
Het gaat heel langzaam wat beter met haar maar het zal nog wel een tijdje duren voor ze zelf weer kan reageren, dus doe ik het maar voor haar.
Heel hartelijk dank voor uw medeleven. Vriendelijke groet, Christa

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's