Heel bijzonder.

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

Springstaartjes zijn van gescheiden geslacht, er zijn dus vrouwen en mannen. De sperma overdracht is indirect, de spermatofoor wordt of op de ondergrond of direct op de genitale opening van het vrouwtje geplaatst, afhankelijk van de soort springstaart.
Soms heb je geluk en zie je bij het bekijken van een foto iets dat je niet hebt waargenomen toen de foto werd gemaakt. Zo staat op de foto van dit springstaartje een spermatofoor te zien die ik geel heb omcirkeld. Het dingetje dat eruitziet als een glazen paaltje met een helder bolletje aan de bovenkant en een gelig bolletje onder waarmee hij is vastgezet. Dit is echt een bijzondere waarneming….
****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro Ø55 mm objectief met een Kenco MX uniplus AF tube 25mm plus een +10 close-up filter. ******************************************************************************************************************************************

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van bruinekikker
bruinekikker
Bijzonder Ad...!

Gr.Henny
Profielfoto van bastet
bastet
Wat een geweldige ervaring moet dan zijn geweest voor jou. Wij zien dat soort dingen niet maar die super lenzen van jou openen een nieuwe wereld voor ons.
Profielfoto van JancoGrave
JancoGrave
Staat er goed op, mooie waarneming. Gr. Jan
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Bijzonder om te zien, wat is het allemaal klein en dat je dat dan toch ziet.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's