Vroeg op (4)

Profielfoto van mboshogg
mboshogg

Tis wel vroeg opstaan om de zon te zien opgaan. En dat terwijl je nooit weet of dat gaat lukken. Maar fietsend door de natuur en alles om je heen te horen (en later ook zien) ontwaken is altijd fantastisch. En tja, ik moest mijn nieuwe lens toch ook even uitproberen al was dat hier voor niet echt nodig....

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van janjoost
janjoost
Prachtig, die balans in de wolken-vormen en "iets van" symmetrie...
Profielfoto van bastet
bastet
Heel mooi 'lichtend pad' - en moedig om er zo vroeg op uit te gaan, eerst buienradar gecheckt ??
Profielfoto van mboshogg
mboshogg
@Hennepen : Het weerbericht was redelijk gunstig , geen onweer verwacht hier. Bovendien begint het om 'wegfietstijd' al licht te worden dus kon ik aardig inschatten hoe het ging worden. Blijft toch nog altijd spannend natuurlijk, soms jaagt bewolking nog roet in het eten. Vanochtend werd het uiteindelijk nog een hele mooie serie toen de zon boven de laaghangende bewolking uit kwam. Gaf wel mooi effect... En de nieuwe lens lijkt goed te bevallen, van Tamron 18-200mm naar Nikor 18-300 mm. (Volgende keer toch maar niet vergeten diafragma te knijpen als de zon te fel wordt # beginnersfout :-) )
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Ja, die sfeer in de (erg) vroege ochtend is geweldig! wel dapper om in dit wisselvallige weer zo vroeg op te staan om de zon te zien opkomen, maar ook dat is prachtig gelukt!
Veel succes met de nieuwe lens!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's