Nieuws: Vroege Vogels site krijgt een nieuwe look

Profielfoto van vroegevogels
vroegevogels

Beste natuurfotografen,

Sinds deze week hebben alle programma’s van BNNVARA een vernieuwde site. Voorheen had ieder programma een eigen website met een eigen systeem. Om meer eenheid te creëren is er nu één overkoepelende vorm voor álle sites van BNNVARA, zodat jij onze programma’s hopelijk nóg beter kunt herkennen. Alle websites van BNNVARA behouden hun eigen inhoud, maar de vorm is nu voor alle sites hetzelfde.

Dat betekent voor de Vroege Vogels website dat naast een nieuwe vormgeving, de site ook iets anders is ingedeeld. De Fotopagina en het Forum krijgen ook een nieuwe vormgeving, maar hiervoor geldt dat alle functionaliteiten wel hetzelfde blijven. De manier van een foto uploaden of een vraag stellen zal niet wijzigen.

Na deze overgang zal het voor BNNVARA het onderhouden van alle sites veel efficiënter verlopen en de Vroege Vogels site gaat eerder profiteren van nieuwe functionaliteiten.
Deze week gaat de Vroege Vogels site over. Mochten jullie bugs, onduidelijkheden of vragen hebben, mail ons dan via de contactpagina.

Vriendelijk groet,
Webredactie Vroege Vogels

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (2)

Profielfoto van vroegevogels
vroegevogels

Test om te kijken of dit werkt.

Profielfoto van babohj
babohj

Ik ben benieuwd !

Hopelijk is de verandering ook een verbetering, maar we gaan het

met optimisme tegemoet.

Bedankt voor de info.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's