Klein beginnen

Profielfoto van jokevandepoppe
jokevandepoppe

De pinksterbloem heeft niets met Pinksteren te maken, maar met ‘pinken’. De naam van deze bloem is afgeleid van het moment dat de jonge koeien, de pinken, weer de wei in gaan. Alle delen zijn eetbaar, van de bloemen en de zaden tot de blaadjes. Pinksterbloemen laten zich overal in verwerken, van broodbeleg tot salade en van soep tot pesto’s. De smaak is krachtig, kersachtig en lijkt op tuinkers.

  • 0x
  • 150
  • Pinksterbloem
  • Cardamine pratensis
  • Planten
  • Lisse

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van joanne
joanne
Op prachtige foto, heel mooi in beeld gebracht.
Profielfoto van hannitsko
hannitsko

Mooie foto van de beginnetjes! Dat van die pinken dat wist ik niet, leuk!

groet Hanneke

Profielfoto van ansbissels
ansbissels
Mooie subtiele foto
Profielfoto van barky
barky

Alle bloembladen richting de camera. Mooi op de foto gezet

vrgr Annelies V.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's