Onderwatermagie-...

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Voor het eerst in vijf jaar weer naar Aruba geweest, daar kom ik sinds eind jaren 80 regelmatig, vooral in het gebied bij noordwest Aruba. Ik vermijd de toeristendrukte en ga niet naar plekken waar men voert, zoals bij Palm Island, daar verschijnen ze zo voor je camera, houd ik niet van. Deze keer een goede onderwatercamera gekocht, de laatste tijd zijn die spectaculair beter geworden. Hierbij een drieluik met ontmoetingen in de wonderlijke wereld vol bijna buitenaardse kleuren en vormen. Dit is de groene mureen, daar zwom ik eerst overheen omdat ik dacht dat het zeewier was ...

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Dank je Lindaloes, ga deze week weer wat plaatsen van Aruba/onderwaterwereld nav de vele positieve reacties afgelopen week. Het is inderdaad zo bijzonder die kleurrijke onderwaterwereld, en zo heerlijk stil.
Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes
Kan ook enorm genieten van films van de geweldige kleurrijke onderwaterwereld. Lijkt me super als je dat zelf kunt ervaren.
Prachtig ook weer deze mureen. Kan me voorstellen dat je eerst dacht dat het zeewier was.
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Jaja Hennepen, die stilte onder water in combinatie met al dat moois, van de vissen tot het koraal, een magische ervaring!
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Wonderlijk diertje, wat een fantastische ervaring moet dat zijn daar onder water!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's