BoomClowntje

Profielfoto van vincenttollenaar
vincenttollenaar

Ik heb deze foto 4 februari gemaakt vanuit mijn klaslokaal op school. Ik fotografeer dit vogeltje momenteel veel dus ik leer hem ook kennen. Prachtig hoor dit vogeltje 1 is met de bomen. Een sieraad aan de boom noem ik hem want hij is prachtig. Van dichtbij zie hoe mooi de veertjes als penseelstreken over het vogeltje heen liggen. op deze foto zie je de structuur van de boom en de tinten terug in het verenkleed en lijkt de de vogel een een verlengstuk van de boom te zijn. Zelfs zijn stuit is prachtig gevlekt zag ik.

Ze vinden het niet leuk om dicht bij elkaar te zijn want dan jagen ze elkaar weg. Ik zag er laats 3 maar ze blijven op afstand van elkaar. De naam boomklever vind ik niet passen want hij draait om de boom heen en gaat van boven naar beneden en andersom. Alles behalve statisch vastgeplakt.

  • 0x
  • 203
  • Boomklever
  • Sitta europaea
  • Vogels
  • Joppe

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (2)

Profielfoto van babohj
babohj

Leuke foto en dito verhaaltje.

Hgr. Helga

Profielfoto van YvonneMenting
YvonneMenting

Leuke foto en info. De naam boomklever is echter wel gepast; we hebben nl. ook een boomkruiper. Die kan de boom alleen naar boven "bekruipen". De boomklever kleeft als het ware aan de boom, en kan zowel naar boven, als naar beneden.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's