Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (10)

Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes
Ze zijn weer heel mooi Nella.
Profielfoto van Nella#
Nella#
Leuk, Cees! Zo mooi als jouw platen zijn ze niet, maar ben er best wel blij mee. Grappig om te zien dat we beiden dezelfde Buizerd hebben. Jij had \'m etend op die paal, en ik op \'t bordje (foto 4 hier). Die van vanmiddag was toch wel dezelfde, dacht ik later.
Profielfoto van ceesvg
ceesvg
Hoi Nel
Wat heb je hier mooi foto\'s staan, de buizerd staat er wel prachtig op. Vond het leuk dat we elkaar vanmiddag weer ontmoette. Heb me maar gelijk geregistreerd hier.
Gr Cees
http://ceesvg.blogspot.com
Profielfoto van josedekleijn
josedekleijn
Prachtig!! Het is een uitdaging om deze roofvogels te mogen spotten!!
Profielfoto van Nella#
Nella#
Dank, Agnes! De meesten van hier vertrekken naar het zuiden (op een enkeling na), en wij krijgen ze weer uit \'t Noorden (Scandinavische landen). Dat is vaak een lichte vorm. Hoewel er hier ook wel een paar zijn, hoor, dus niet altijd te zeggen of een lichte nou per definitie uit \'t noorden komt.
Profielfoto van agnes1958
agnes1958
Hij is weer prachtig/scherp Nella!!! Zijn deze nu onze gasten, of zijn het onze eigen buizerds, en /of verandering van veren kleed? Sommige zijn licht van kleur, of juist heel donker of combinatie ervan.
Profielfoto van Nella#
Nella#
Dank allemaal. Ben er zelf ook best trots op, want het heeft me heel veel tijd gekost om het gedrag van Buizerds te leren kennen. Als je dat kent wordt fotograferen een stuk makkelijker. Ook moet je de plekken weten waar je ze kan verwachten. Ik heb de mazzel dat ik rondom onze stad (Nijkerk) heel veel polder heb, dus een makkie. Zet \'m op Kees en Loes, en op een dag zie ik ze ook in jullie album staan :-)
Profielfoto van loesveckverhoeven
loesveckverhoeven
mooie foto!
ook ik ben aan het proberen de buizerd te fotograferen maar hij vliegt steeds weg.
Profielfoto van boshuis
boshuis
weer een mooie scherpe opname van een buizerd ik begin een beetje jaloers te worden op zo veel buizerds ik ben al een poosje bezig om in de buurt van één buizerd te komen gr, kees
Profielfoto van metternich
metternich
Prachtige opname!!!
En wat begint het witte verenkleed al mooi door te komen.
Gr.Gerda.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's