Huiskraai

Profielfoto van karelbuitenkamp
karelbuitenkamp

veel over te doen deze dieren ,men wil ze euthaniseren (lees afknallen)omdat ze schadelijk zouden zijn (agressief tegen ander vogels +nesten leeghalen en nog een paar dingen die redelijkerwijs ook van toepassing zijn op hun verwanten hier de gewone kraai/ekster/raaf .
een kraai is in staat om een eenden uk zo al vliegend uit het water te plukken (zelf meerdere malen gezien ) en nesten leeg te roven en meer van wat je in het dierenrijk kunt omschrijven als crimineel agressief gedrag .
heb ik nooit iemand over gehoord.
er zijn er circa tussen de 25 a 30 ik heb niets raars / vreemds kunnen constateren een aantal weken geleden ,maar ja mij maakt het ook niet echt uit dat die dieren met een boot zijn meegekomen (2 stuks )net zo min als er duizenden fazanten (ook excoten ) als turkse tortels alswel duizenden halsband en grote alexander parkieten rondvliegen in de randstad en wat er zo nog meer ronddwaalt in ons landje.
laat die paar diertjes toch gewoon met rust en ga wat zinnigs doen.
dit wilde ik toch even kwijt want de huiskraaien kunnen zich niet zelf verdedigen .
mvg karel.

  • 1x
  • 160
  • Huiskraai
  • Corvus splendens
  • Vogels

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (1)

Profielfoto van ditucci
ditucci
Karel, gelijk heb je, laat die beesten met rust, je hebt een paar mooie foto\'s gemaakt van deze prachtige vogel! grt, Sarah

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's