huismus

Profielfoto van agnes1958
agnes1958

hoort toch zeker ook bij mijn collectie vogels. Deze musjes komen al vele jaren en met grote getalen eten halen in mijn tuin, de trouwste bezoekers.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Ook mijn lepelaarsnesten zijn van de site gehaald, terwijl ik aangaf dat ik op een fiestpad stond met een 40mm lens...Agnes, er zijn zo weinig musjes in mijn directe woonomgeving! Ik vind goede musjes foto\'s altijd heel leuk om te zien... en dit is een hele mooie!
Profielfoto van kanjer
kanjer
Mooi!
Profielfoto van babohj
babohj
Hoi Agnes, dat van die verstoring lijkt me geen reden want er worden ook soortgelijke foto\'s getoond en bovendien wordt er m.i niets verstoord. Zelfs het ringen van jonge vogeltjes heb ik ooit gefotografeerd ( bonte v.v en boomkl.) en die zijn er gewoon op gebleven. Misschien zet ik ze er gewoon weer op. Dank voor je reaktie. Gr.Helga
Profielfoto van agnes1958
agnes1958
Ooh wat jammer! Ja 1x een foto van fuut op nest weggehaald, heb hem er toen maar weer opgezet, heb geluk gehad, staat er nu nog op......... Ja ik denk vw het broeden, om geen aanstoot /verstoring te geven aan broedseizoen...... zou het anders niet weten, navraag doen?


gr Agnes.
Profielfoto van babohj
babohj
Mooi. Mijn merelfoto\'s in nest zijn verdwenen v.d site. Heb jij dat ook wel eens ?. Snap niet zo goed waar dat in zit. Gr.Helga

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's