Marcherende lepelaar

Profielfoto van maureen
maureen

Nederland was tot voor tien jaar geleden het noordelijkste land in Europa waar lepelaars tot broeden kwamen. Inmiddels broeden ze ook in Groot-Brittannië, Duitsland en Denemarken. Het gaat gelukkig de laatste jaren redelijk goed met de soort in West-Europa. Het dieet van de lepelaar bestaat uit kleine visjes, waaronder stekelbaarzen. Ze overwinteren normaal gesproken in Afrika. Deze foto is gemaakt bij natuurreservaat "De Putten" in de buurt van Camperduin

  • 0x
  • 186
  • Lepelaar
  • Platalea leucorodia
  • Vogels

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (3)

Profielfoto van kanjer
kanjer
Hele mooie foto!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's