Roodborstje en...

Profielfoto van Madeliefenleed
Madeliefenleed

Roodborstje en vink op de ring. Vorig jaar was ik op dezelfde plaats op vakantie, de vetbollen waren toen niet aan te slepen, duidelijk verschil met hier thuis. Ach ja, het buitengebied, hè? Dus toen zag ik deze ring in de catalogus van een bekende vogelvoederverkoper besloot ik dat dit ideaal was voor de hongerlappen in Drenthe. Het was inderdaad een succes. De gaai heeft even geprobeerd erop te gaan zitten, maar verder hebben alleen de daar aanwezige ukkies gebruik gemaakt van de ring. De vetbollen gingen nu veel langer mee, wellicht wat hard geworden door de vorst. Durfde ze 's nachts niet binnen te halen bang dat ik de ring niet meer mooi (voor mijzelf) terug gehangen kreeg. Het was echt geweldig, net als al jullie reacties!

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van ptje123
ptje123
supergaaf (in t mooie Drenthe) bij mij eten ze haast geen vetbollen maar ok pinda\'s brood strooivoer pindakaas ....ach ja
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Ik ga op vakantie en ik neem mee.... EEN VETBOLRING.. wie bedenkt het? Madenliefenleed.. en wat een succes heeft ze er mee!
Profielfoto van Dommelfoto
Dommelfoto
Inderdaad een hele leuke serie!!
Profielfoto van I.deGraaff
I.deGraaff
Je hebt een leuke serie neergezet. Ik heb zo ook buiten hangen, maar hier komt geen kip op af. Zeggen ze wel eens.Misschien hangt het op een verkeerde plek.Goed weekend.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's