Bronstverstoring.

Profielfoto van risseeuw
risseeuw

Deelerwoud, Kleine heide een van de grotere bronstarena's op de Veluwe. Ondanks het feit dat natuurmonumenten op hun site extra aandacht besteed dat er in de bronstperiode een aantal paden zijn afgesloten, ondanks het feit dat deze paden met een slagboom worden afgesloten, ondanks het feit dat dit wordt aangegeven door goed zichtbare en leesbare borden en ondanks het feit dat deze mensen werden aangesproken dat dit pad verboden toegang was op dat tijdstip en dat er zich al edelherten in de bosrand bevonden was dit niet voldoende om deze mensen er van te weerhouden om dit pad te betreden.
Helaas waren zij niet de enige die dag met als gevolg dat een groot aantal mensen die zich wel aan deze regels hielden deze avond geen bronstactiviteiten meer te zien kregen en vaak van verre komend gefrustreerd naar huis terug keerden.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van janjoost
janjoost
Opzichtig ! ook nog ... Hoe kan 't ...
Profielfoto van ladylove40
ladylove40
Och ja, er zijn altijd mensen, 'natuurliefhebbers' die zo goed weten hoe 't moet. Not.
Vreselijk. Lieve groet, Marjon
Profielfoto van MarijkeKemps
MarijkeKemps
Herstel; .........maar hopelijk zijn ze alsnog door de boswachters.........
Profielfoto van MarijkeKemps
MarijkeKemps
Ik heb op dit pad ook wandelaars gezien (vanaf de andere kant van de kleine heide) en dat is inderdaad ergerlijk. Bovendien droegen ze ook nog zeer kleurrijke kleding. Het is een schrale troost, maar hopelijk zijn alsnog ze door de boswachters van Natuurmonumenten 'gesnapt' en beboet. Op de Rheder Worth-Rheder heide schijnt nog wat bronstactiviteit te zijn dus ik ga morgen, als het niet te bewolkt is, nog even een kijkje nemen.
Profielfoto van tinyvdmeer
tinyvdmeer
Er zullen altijd eigenwijze mensen zijn die vinden dat verbodsborden niet voor hen gelden. Die gewoon hun eigen zin doordrijven, ook al gaat dat ten koste van anderen.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's