jonge rat

Profielfoto van Katinkal
Katinkal

Ergens in Noord-Holland: Er woont van alles in de tuin van mijn ouders: o.a. slakken, vele insecten, diverse vogels, kleine en grote, waaronder echtpaar eksters, echtpaar houtduiven, verder wonen in de tuin konijnen, muisjes en ook een familie rat. Je zou haast denken dat het een reuze tuin is, maar dat valt wel mee. Er staat wel een grote conifeer in de tuin en achter in de tuin is een vijver, er staan ook flinke struiken in en de tuin is niet zo netjes, dat zal wel helpen. Ondanks alle dieren zitten er straks gewoon bloemen aan de planten en kun je rustig op het gras een boekje lezen. Op de foto een jonge rat, waarschijnlijk een kind van vorig jaar.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (3)

Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
prachtige foto! Van Harte!
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Prachtige opname! het zal voor veel mensen eng en griezelig zijn om een familie rat in de tuin te hebben, omdat de eerste gedachte is dat ze ziekten overbrengen.
Buren zullen hier vast ook niet blij mee zijn, maar inzichten veranderen meestal langzaam.
Het lijkt me wel een probleem als de familie rat steeds uitgebreider wordt.
Feit is in ieder geval wel dat een nette tuin vaak juist helemaal niet zo netjes is, dat maakt heel veel leven kapot.
Profielfoto van kijken
kijken
Dank voor je reactie op het -zielig barnsteenslakje-Het is juist belangrijk dat je een \"ruige\" tuin hebt,dat is een prachtige biotoop voor veel dieren insecten, vogels kikkers, vlinders enz .enz.Hoe voller hoe beter om te schuilen.De foto is heel mooi gelukt van de rat!gr.Rika.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's