Hartverwarmend

Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes

Hierbij wil ik jullie bedanken voor de hartverwarmende reacties bij de foto van de waterlelie. Het gemis is groot, maar het gaat goed met mij.

En ook wil ik jullie bedanken voor de reacties bij mijn laatst geplaatste foto's.

Ik vind het heel erg jammer dat ik niet iedereen kan vinden om een persoonlijke reactie terug te plaatsen.

Heb op het forum gekeken voor antwoorden betreffende de nieuwe site. Het is geen doen om daar iedere keer naartoe om een link te kopiëren en weer in de browser te plakken en het is ook geen doen om tig foto's terug te laden totdat je de naam tegen komt van degene waarop je wilt reageren.
Ook de zoekfunctie werkt niet.

Ik moet zeggen dat dit een groot deel van het plezier voor mij weg haalt. Ik vind niet alleen het foto's plaatsen leuk, maar ook de contacten die daardoor zijn ontstaan.
Als het zo blijft dan spijt het mij enorm, maar dan blijf ik niet bij VV.

Dit struiksprinkhaantje zat op de bloem van het zevenblad.
Ook geen tijd voor de tuin gehad de laatste tijd zodat het in bloei kon komen.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (9)

Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes
Dank jullie wel voor de reacties bij mijn laatst geplaatste foto's.
Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes
Bedankt webredactie vroege vogels voor jullie reactie.
Ik ben nog niet enthousiast moet ik zeggen, maar misschien komt dat nog.
Ben in ieder geval momenteel te moe om veel te reageren.
Profielfoto van JancoGrave
JancoGrave
Goed gezien, staat er goed op. Gr. Jan
Profielfoto van kanjer
kanjer
Super macro!!

Ik begrijp volkomen jou argumenten, Hinke. Ik en velen met mij lopen tegen dezelfde problemen aan. Ik geloof nog steeds dat dit in orde komt, maar ja hoe lang gaat dat duren he....
Ik had een vraag op het forum gezet of het kunnen zien van het aantal keer je foto is bekeken weer als functie terug komt op de nieuwe site. Het antwoordt van V.V is dat het op het wensenlijstje staat en als er weer budget en ruimte mogelijk is.

Ik probeer wel op de site te blijven om o.a dezelfde reden als jij. Het fijne clubje dat we in jaren met elkaar hebben opgebouwd wil ik gewoon niet missen. Ik merk wel dat het zeer tijdrovend is als je echt actief bezig bent met reageren e.d. Ik reageer niet op alles, dat moet je gewoon niet willen want dat houd je naar mijn inziens nooit vol.
De meeste fotografen begrijpen en verwachten naar mijn idee ook niet dat je pagina's terug gaat scrollen. Als ik echt iemand mis zoek ik deze via de browser. Ik begin met reageren vanaf de nieuwste pagina en werk dan naar beneden. en ik denk dat ik 75% voorbij loop. Maar goed, zo probeer ik het op een manier te doen die voor mij passend is.

Lieve Hinke, ik hoop ten zeerste dat je blijft zodat wij van jou en jou prachtige foto's kunnen blijven genieten, maar als je het niet meer ziet zitten neem een time-out en misschien kun je dan na een poosje kijken of de site ten goede is verbeterd.

Lieve groet van Frieda
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Mooie foto, goed bericht en jammer als ook jij afhaakt.
Hopelijk maar voor tijdelijk.
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Fijn om te lezen dat het goed met je gaat!! het verdriet moet slijten, het gemis blijft; maar ik hoop dat je dit grote verlies een goed plekje kunt geven, dan zul je merken dat je vader behalve verder weg ook dichterbij is dan ooit.

Voor wat betreft de nieuwe site: hopelijk verandert het nog ten goede, momenteel is het inderdaad gebruikersonvriendelijk en dat werkt niet bepaald uitnodigend.
De foto's komen wel mooier over, maar zijn ook veel sneller verdwenen dan voorheen.
Je kunt dan wel 'houd mij op de hoogte' aanklikken, zoals de redactie schrijft, maar dat werkt niet.
Dan wordt het een wirwar van niks en het is bovendien ook een nogal eenzijdige bedoening.
Bij het forum gaat dat nu ook zo, hierdoor vergaar je veel minder kennis want een antwoord wordt gewoon opgeteld en komt niet meer bovenaan te staan.
Je kunt niet alles aanklikken, dan loopt je mailbox vol.
Het gaat wat mij betreft juist om de algehele uitstraling, de samenhang/onderlinge sfeer en niet om het individuele in de verborgenheid.

Leuk toch dat het zevenblad in bloei kwam? ik vind het prachtig, die fijne bloemenwaas en de insecten zijn er blij mee! bovendien is zevenblad nog eetbaar ook!

Take care!
Profielfoto van mseuters
mseuters
Prachtmacro!

gr
Mike
Profielfoto van vroegevogels
vroegevogels
Beste Lindaloes,

We gaan gaan proberen nog zoveel mogelijk puntten door te voeren op de site. De behoefte om met elkaar te kunnen communiceren nemen we serieus en we proberen ook een oplossing te vinden waardoor dat makkelijker gaat. Nieuw is wel dat je nu ook elke vraag en foto aparte kan aanvinken rechts onderaan de tekst. Mocht er worden gereageerd dan krijg je daar een mailtje over. Zo blijf je altijd op de hoogte. Dat kan je dus ook doen als je zelf gereageerd hebt op een foto/vraag en op de hoogte wilt blijven als er een reactie komt. De keuze ligt dan meer bij jezelf of je een reactie wilt krijgen.

Vriendelijke groet,
Webredactie Vroege Vogels
Profielfoto van bastet
bastet
Een mooie foto Hinke en fijn te horen dat het goed gaat met je.
Het zou wel jammer zijn als ook jij de site gaat verlaten , Femmy, Ad, Petjoe,Helga (Babohj) en Erikneuteboom zijn o.a al afgehaakt.
Ik blijf het nog even proberen en tot nu toe gaat het redelijk goed.

Je kunt de andere fotografen vinden door in je browser de volgende link te plaatsen:

https://vroegevogels.bnnvara.nl/community/fotos/............. Op de ............ typ je de naam van de fotograaf en hé presto daar komen de foto's tevoorschijn - Meestal gaat dat goed.

Om te reageren bij een foto klik je in de foto dan krijg je links boven "In nieuw tabblad openen" klik daarin en dan verandert dat in "Vroege vogels-Fotos- met een X erachter.
Klik in Vr. Vogels en je kan reageren - als je op de X klikt ga je er weer uit.

Voor vergroten van de foto's klik je òp de foto en ook weer om te verkleinen.

Het is allemaal omslachtiger geworden maar na een paar keer wordt het een automatisme en kan je rustig verder. Maar.......... ik hoop wel dat er door VV iets aan gedaan wordt zodat het gemakkelijker wordt !!

Hoop dat je hier iets aan hebt - lieve groetjes,
Erie

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's