De tamme kastanjes kun je idd eten. Je kunt ze poffen in de oven of in een pan. Het beste is dan om de vers gevallen exemplaren, dus die nog in de dop zitten, te verzamelen. De kastanjes die al wat langer op de grond liggen zijn vaak al aangevreten of hebben beestjes. Google maar eens, dan kom je wel recepten tegen.
En je kunt ze ook in de supermarkt kopen, maar zelf rapen is natuurlijk veel leuker. Gr. Annemieke
Reacties (10)
Heel bijzonder! Goed gespot Anna. Zou er ook zo aan voorbij zijn gelopen. Nog nooit gezien. Voor mij een Mooiste kandidaat.
l.gr. Els
gaaf om te zien!
Zeldzaam mooi, ik zou er zo voorbij lopen of het zien als een bruin blaadje.
mooi, en droog weekend
l.gr.Petjoe
De tamme kastanjes kun je idd eten. Je kunt ze poffen in de oven of in een pan. Het beste is dan om de vers gevallen exemplaren, dus die nog in de dop zitten, te verzamelen. De kastanjes die al wat langer op de grond liggen zijn vaak al aangevreten of hebben beestjes. Google maar eens, dan kom je wel recepten tegen.
En je kunt ze ook in de supermarkt kopen, maar zelf rapen is natuurlijk veel leuker. Gr. Annemieke
Wat een aparte soort zwam. Goed gezien en een mooie foto van gemaakt.
Ben het met Annelies eens: pijpknotszwam..
Geen idee. Het is in ieder geval een bijzondere verschijning. Goed gespot ! Gr. Annemieke
Bijzonder, mij onbekend!
gr. Hanneke
Leuke ontdekking en fraaie foto van gemaakt. Het lijkt op een pijpknotszwam maar ik ben geen ''paddo-kenner'':)
vrgr Annelies V.