padversperring

Profielfoto van MarijkeKemps
MarijkeKemps

Al wandelend door het bosrijke gedeelte van het Deelerwoud naderde ik een damhert dat midden op het pad lag.Tijdens het fotograferen kreeg ze mij in de gaten. In eerste instantie bleef ze liggen, maar daarna stond ze op en wist eigenlijk niet goed wat ze moest doen. Ik heb zo'n 2 min. gefilmd en al die tijd keek ze mij regelmatig aan, wilde zich wassen, maar keek meteen weer mijn kant op, draaide wat. Ook stampte ze vaak met één poot op de grond. Dit heb ik ook bij andere dieren waargenomen, wanneer ze de situatie niet vertrouwen. Uiteindelijk liep ze in langzame tred het bos in. In dit stuk bos heb ik de nodige damherten en een edelhertfamilie gezien. Waarschijnlijk hebben ze dit gedeelte gekozen ter verkoeling.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van risseeuw
risseeuw
Leuke plaat van deze hinde die volkomen op haar gemak lijkt, alhoewel er nu op het Deelerwoud al 15 jaar niet meer gejaagd wordt en er nu een generatie dammetjes loopt die dus in feite 'jachtvrij' zijn geboren hebben ze toch een natuurlijke schuwheid behouden.
het stampen is een karakteristiek gedragskenmerk en leuk om te zien.

Groeten Ronald.
Profielfoto van bastet
bastet
Geweldige ontmoeting en mooie foto's ervan !

Vr.gr. Erie
Profielfoto van Barky
Barky
Mooi vastgelegd Marijke!
Profielfoto van MarijkeKemps
MarijkeKemps
Al wandelend door het bosrijke gedeelte van het Deelerwoud naderde ik een damhert dat midden op het pad lag. Tijdens het fotograferen kreeg ze mij in de gaten. In eerste instantie bleef ze liggen, maar daarna stond ze op en wist eigenlijk niet goed wat ze moest doen. Ik heb zo'n 2 min. gefilmd en al die tijd keek ze mij regelmatig aan, wilde zich wassen, maar keek meteen weer mijn kant op, draaide wat. Ook stampte ze regelmatig met één poot op de grond. Dit heb ik ook bij andere dieren waargenomen, wanneer ze de situatie niet vertrouwen. Uiteindelijk liep ze in langzame tred het bos in. In dit stuk bos heb ik de nodige damherten en een edelhertfamilie gezien. Waarschijnlijk hebben ze dit gedeelte gekozen ter verkoeling.
Profielfoto van ladylove40
ladylove40
Prachtige versperring :) Mooie plaat.
Lieve groet, Marjon

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's